Pikantní bůček

Potřebujeme:

1 kg bůčku (lépe libovějšího) ,bobkové listy, nové koření, celý pepř, sůl, česnek, grilovací koření, sladká paprika, mletý pepř, pálivé koření, Worchester

Jak na to:

Bůček uvaříme spolu s novým kořením, celým pepřem (oboje 6 kuliček) a bobkovým listem (3). Vykostíme a necháme vystydnout.
Do misky prolisujeme 9 stroužků česneku, přidáme 2 lžičky grilovacího koření, mletý pepř, sladkou papriku, pálivé koření, sůl a zalijeme worchestrem a utvoříme kašičku.
Bůček přendáme na alobal, ze všech stran opatláme kašičkou a zabalíme. Necháme týden uležet v lednici, poté nakrájíme na plátky a podáváme jako chutovku.

Podobné recepty:

Vepřový bůček s bambusovými výhonky, Pečený bůček na vietnamský způsob, Pečený bůček s kůží, Šopronský vepřový bůček, Paprikopvý bůček jako chuťovka