Eintopf Friedrich

Potřebujeme:

400 g hovězího masa, rostlinný tuk, 1 větší cibule, 200 g anglické slaniny, 3 stroužky česneku, 400 g brambor, zelené fazolové lusky, bílé fazole z konzervy, sůl pepř

Jak na to:

Na kostky nakrájené hovězí maso osmahneme na rostlinném tuku, přidáme nakrájenou cibuli, anglickou slaninu a česnek. Směs se osolí, opepří a okoření saturejkou. Pak vše podlijeme vodou, přidáme na kostičky nakrájené brambory, zelené fazolové lusky a dusíme do měkka. Když je maso téměř měkké, přidáme bílé fazole z konzervy, povaříme a podáváme.

Podobné recepty:

Krůtí rolka na rozmarýnu s pečenými brambůrky - eintopf, Eintopf s mangem a kuřecím masem, Eintopf s mangem a kuřecím masem, Dýňový eintopf, Americký eintopf