Eintopf s mangem a kuřecím masem

Potřebujeme:

400 g kuřecích prsou, 200 g rýže, 1 mango, 3 šalotky, 250 ml suchého bílého vína, 125 ml hovězího bujónu, 1/2 citrónu, 1 lžíce oleje, 1 PL másla, 1 KL kukuřičného škrobu, kari koření, bílý pepř, cukr a sůl

Jak na to:

Na kostky nakrájené maso zprudka orestujeme na oleji s máslem a vybereme ho. Ve výpeku necháme zpěnit šalotku, zalijeme bujónem a vínem, přidáme citrónovou šťávu, nakrájenou citrónovou kůru a chvilku povaříme. Šťávu zahustíme škrobem, rozmíchaným ve vodě a po převaření přidáme orestované maso, nakrájené mango a předem dušenou rýži. Vše spolu promícháme, necháme ještě 10 min. vařit a podáváme.

Podobné recepty:

Eintopf s mangem a kuřecím masem, Zapékaná brokolice s kuřecím masem, Zapékaná brokolice s kuřecím masem, Flautas s kuřecím masem, Balíčky s kuřecím masem, žampiony a nivou