Vepřové koleno s ledvinkami

30.1.2011
Potřebujeme:

2 vepřová kolena, 200 gramů vepřových ledvinek, sůl, pepř, 100 gramů tuku, mletá sladká paprika, 2 lžíce kečupu

Jak na to:

Maso vykostíme, nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme. Na rozehřátém tuku zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, vmícháme papriku, osmahneme a podlijeme horkou vodou. Přidáme maso z kolen, kečup a předem spařené a na plátky nakrájené ledvinky a dusíme doměkka. V průběhu dušení občas zamícháme a podle potřeby mírně podléváme horkou vodou. Podáváme s rýží a zeleninovým salátem.

Podobné recepty:

Marinované grilované koleno, Vepřové koleno marinované, Plněné vepřové koleno, Vepřové koleno, Pečené koleno na pivu