Divoké zelí
1.4.2011

Fazole červené 30g, Olej 5g, Zelí bílé 150g, Cibule 40g, Česnek 5g,Mrkev 100g,Brambory 130g, Kmín, bobkový list, nové koření celé, grilovaní koření,sůl
Jak na to:Z předešlého dne uvaříme namočené fazole do měkka.
Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli s nastrouhanou mrkví na hrubém struhadle,přidáme nakrouhané zelí,podlijeme vodou a dusíme pod poklicí do měkka.Během dušení přidáme gril.koření 3ks bobkového listu,4kuličky nového koření.Na konec přidáme nastrouhanou bramboru na jemném struhadle,ta nám zelí pěkně zahustí,povaříme opět do měkka a dochutíme česnekem a solí.
Kanec, Kapr namodro, Píseň divočiny, Tyrolská divoká kachna, Dušené červené zelí