Chléb s rajčaty a parmezánem
16.4.2008
280 ml vody, ½ lžičky soli, 400g hladké mouky, ¾ lžičky sušeného nebo necelá ¼ čerstvého droždí, 1 lžička cukru, 50g strouhaného parmezánu 50g sušených rajčat sušených na slunci
Jak na to:Použijte rajčata sušená na slunci v oleji. V případě, že nemáte rajčata v oleji, namočte je na 10 až 15 minut do vody a potom osušte. U těchto receptů byste měli používat hladkou světlou mouku pro výrobu chleba. Vyberte program Italian (Italský) BAKE (pečení), který trvá 4 hodiny 30 minut. Pouze jedno množství.
Podobné recepty:Lahůdkový chlebíček, Rajčatové nivové tousty, Fettuccine s rajčaty a bazalkou, Květák s parmezánem, Celerová polévka s parmezánem