Fettuccine s rajčaty a bazalkou
10.9.2008
těstoviny fettuccine, velký svazek nejlépe čerstvé bazalky, stroužek česneku, 5-6 velkých rajčat, 125 ml kvalitního olivového oleje, sůl, pepř, 125 g strouhaného parmezánu
Jak na to:Lístky bazalky otrhejte ze stonku a nahrubo nasekejte a vložte do misky, k bazalce přidejte nasekaný česnek a nahrubo nakrájená rajčata, přilejte olivový olej a dochuťte solí a pepřem takto připravenou omáčku smíchejte s uvařenými těstovinami a podávejte posypané nastrouhaným parmezánem
Podobné recepty:Fettuccine s aljašským lososem a smetanovo-bazalkovou omáčkou, Fusilli s mořskými plody, rajčaty a vínem, Špagety s bazalkou, Špagety s rajčatovou omáčkou, Týkvové loďky