Zapékané svíčkové řezy
20.9.2011

400 g hovězí svíčkové, sůl, pepř, olej, veky, 50 g másla, 100 g šunky, 200 g uzeného sýra, 4 žloutky, worchester, 2 lžíce kečupu, 1 dcl vývaru
Jak na to:Z masa nakrájíme řezy, slabě naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na rozpáleném oleji. Nasucho opečeme kousky veky, dáme je do pánve, polijeme rozpuštěným máslem. Na veku dáme opečené maso, plátek šunky, plátek sýra, ve kterém je vykrojený střed, do středu dáme žloutek a zapečeme v troubě. Do výpeku z masa dáme worchester, kečup, vývar, povaříme a nalijeme na opečené maso.
Podobné recepty:Svíčkové řezy na pórku, Medailonky na barevném pepři se žampiony, Grilované medailony z vepřové svíčkové, Svíčkové řezy alla Panna, Grilované překvapení pro Adama a Evu