Grilované medailony z vepřové svíčkové
27.6.2012
4 plátky vepřové svíčkové, 4 plátky slaniny, 2 lžíce oleje, 2 stroužky česneku, sůl, barevné pepř
Studená omáčka: 1 zakysaná smetana, 3 feferonky, 2 lžíce kečupu, bylinky
Plátky svíčkové na jemno naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme olejem a prolisovaným česnekem a necháme 2 hodiny odstát. Maso grilujeme na mřížce z obou stran. Na ogrilované plátky položíme ogrilované slaninu. Podáváme s bagetou a pikantní studenou omáčkou.
Podobné recepty:Grilované překvapení pro Adama a Evu, Medailonky na barevném pepři se žampiony, Vepřový jateční "zajíc", Restované nudličky z panenské svíčkové, Grilované hovězí maso se zeleninou