Vepřové kotlety po italsku
21.9.2011
400 g brambor, 600 g vepřový kotlet, sůl, kmín, 2 stroužky česneku, 1 vejce, 30 g nastrouhaného sýra
Jak na to:Omyté, oloupané brambory uvaříme ve slané vodě do měkka. Uvařené, vychladlé brambory prolisujeme. Z masa nakrájíme kotlety, trošku jejich naklepeme, potřeme solí, ten potlučený kmínem, prolisovaným česnekem a pečeme na rožni do poloměkka. Do prolisovaných brambor přidáme vejce, trošku šťávy z výpeku, promícháme a navrstvíme do pekáče na poloupečené maso. Posypeme nastrouhaným sýrem a necháme dopéct.
Podobné recepty:Vepřové kotlety po italsku, Vepřové kotlety po normandský, Křehké vepřové kotlety, Zapečené kotlety s olivami, Vepřové kotlety po kovářsky