Houska obložená fašírku a zeleninou
23.9.2011

400 g vepřového masa z plece, 1 houska, sůl, 1 lžička mleté papriky, 1 / 2 lžičky utlučeného kmínu, 1 / 2 lžičky pepře, 1 stroužek česneku, 1 cibule, 4 housky na plnění, hořčice, čerstvá zelenina
Jak na to:Omyté maso umeleme s namočenou houskou, přidáme sůl, papriku, kmín, pepř, nastrouhanou cibuli a prolisovaný česnek. Směs dobře vypracujeme a vyformujeme bochník, který upečeme ve vyhřáté troubě. Vychladlým a nakrájeným masem plníme připravené housky. Housky nařízneme, zevnitř potřeme hořčicí, obložíme čerstvou zeleninou a plátkem upečené karbanátky.
Podobné recepty:Plněné kotlety, Masové míčky se zeleninou, Babiččiny houskové knedlíky, Celozrnné bagety s fašírkou, Barevné karbanátky