Barevné karbanátky

23.5.2012
Potřebujeme:

500 g směsi mletého vepřového a hovězího masa, 3 housky, 2 vejce, 2 dl mléka, sůl, pepř, strouhanka, olej, alobal
Náplň: 2 párky, 1 PL oleje, 1 bal. mražené zeleninové směsi, 1 konzerva žampionů, sůl, pepř

Jak na to:

Mleté maso smícháme s houskou namočenými v mléce, s vejci, solí, mletým pepřem, trochou strouhanky a oleje. Rozetřeme na alobal potřený olejem. Na pánvi zahřejeme olej, přidáme mraženou zeleninovou směs, žampiony, nakrájené párky a zlehka orestujeme. Tuto masu natřeme na mleté ​​maso v alobalu. Pomocí alobalu fašírku svineme. Konce upevníme, dáme do zapékací nádoby a mírně podlijeme. Pečeme při teplotě 180 - 200 ° C. Po 30 - 40 minutách alobal odstraníme a zapečeme dočervena.

Podobné recepty:

Karbánátky v leču z brmborem, Grilované karbanátky, Držkové karbanátky, Zapékané karbanátky, Falešné karbanátky