Sójový guláš na červeném víně
1.10.2011
1 balíček sójových kostek, 250 ml vody, 1 / 2 bujónové kostky, 2 lžíce oleje, 2 cibule, 2 lžíce rajčatového protlaku, 1 lžíce kečupu, 100 ml červeného vína, 100 ml vývaru, 1 rajče, 1 paprika, sůl, pepř pepř, mletá paprika
Jak na to:Sójové kostky necháme nabobtnat ve vodě, pak je scedíme a uvaříme ve vodě ochucené bujónem. Měkké kostky vyždímáme, vývar odložíme. Na oleji orestujeme cibuli a vychladlé sójové kostky, vmícháme protlak, kečup, víno a vývar. Podusíme, přidáme nakrájenou oloupanou rajče a papriku. Guláš ochutíme solí, mletým pepřem a paprikou a dusíme doměkka.
Podobné recepty:Topinambury na červeném víně, Hlemýždě na červeném víně, Sekaná se sojou, Vegoplacky, Hlemýždě na červeném víně