Pstruh se žampiónovou nádivkou

3.10.2011
Potřebujeme:

2 pstruhy, 1 lžíce másla, 2 mladé cibulky, 80 g žampionů, 2 PL strouhanky, celer, pažitku, smetanu, hladkou mouku, pepř, sůl

Jak na to:

Zeleninu a žampiony očistěte a na jemno pokrájejte. Na másle osmažte do zlatová cibuli, přidejte celer, žampiony, osolte a opepřete. Po chvíli přidejte strouhanku, smetanu a pažitku. Dobře zamíchejte a chvíli dusíme. Hotovou nádivkou naplňte břišní dutinu každého pstruha a zašijte nití. Ryby poprašte moukou a vložte do máslem vymazané zapékací nádoby. Pečte 12-15 min při teplotě 180 C.

Podobné recepty:

Pstruh se žampiónovou nádivkou, Pstruh plněný sekanou petrželkou, Pstruh v batůžku, Rybářský pstruh, Pstruh v žampionech