Pstruh se žampiónovou nádivkou

20.8.2012
Potřebujeme:

2 pstruhy, 1 PL másla, 2 mladé cibulky, 80 g žampionů, 2 PL strouhanky, celer, pažitka, smetana, hladká mouka, mletý pepř, sůl

Jak na to:

Zeleninu a žampiony očistěte a na jemno pokrájejte. Na másle osmažte dozlatova cibuli, přidejte celer, žampiony, osolte a opepřete. Po chvíli přidejte strouhanku, smetanu a pažitku. Dobře zamíchejte a chvíli duste. Hotovou nádivkou naplňte břišní dutinu každého pstruha a zašijte nití. Ryby poprašte moukou a vložte do máslem vymazané zapékací nádoby. Pečte 12-15 min. při teplotě 180 ° C.

Podobné recepty:

Pstruh se žampiónovou nádivkou, Pstruh plněný sekanou petrželkou, Pstruh v batůžku, Rybářský pstruh, Pstruh v žampionech