Polévka s masovými knedlíčky
12.10.2011
100 g posekaného vepřového masa, 1 lžíci sójové omáčky, půl lžíce podrcených závoru, různou zeleninu, 1 cibuli, pažitku, sůl, 1 l hovězího nebo drůbežího vývaru
Jak na to:Posekané maso, sójovou omáčku, zázvor, posekanou zeleninu, cibuli a pažitku dobře promícháme a ze směsi vyformujeme malé kuličky o průměru 2 až 3 cm. Připravené masové kuličky vložíme do vroucího vývaru a vaříme 5 až 6 minut.
Podobné recepty:Hovězí polévka s knedlíčky, Brokolicová polévka se sýrovými knedlíčky, Japonská polévka s nudlemi a knedlíčky, Drůbková polévka s knedlíčky, Brokolicová polévka s květákový knedlíčky