Kung pao pro vegetariány
10.10.2011
1 malou cuketu, 1 zelenou papriku, 1 kapii, 1 malou mrkev, asi 5 dkg podzemnice olejné, olej, kousek chilli papriček, sójovou omáčku, solčanku, 1 lžičku solamylu smíchanou s vodou
Jak na to:Nakrájenou zeleninu (cuketu, kapii a papriku na kostičky, mrkev na tenoučké plátky) restujeme za stálého míchání na rozpáleném oleji. Asi po 6 min přilijeme sójovou omáčku a přidáme očištěné arašídy a restujeme dále. Když arašídy chytí zlatavou barvu přimícháme solamyl ředěný vodou a chvilku ještě povaříme. Nakonec dochutíme a přidáme prolisovaný česnek.
Jako příloha je nejlepší rýže.
Kachní stehna kung pao, Vegetariánské kung-pao, Kuře na způsob Kung-Pao, Kuře na způsob kung-pao, Kung - Pao