Hlívový maďarský guláš
3.11.2011

1 cibuli, 50 g slaniny, 400 g hlívy, 1 čerstvou papriku, 1 menší salátovou okurku, 2 rajčata, sůl, pepř, špetku cukru, sladkou papriku, špetku pálivé papriky, 200 ml smetany, 1 lžíci hladké mouky
Jak na to:Cibuli nakrájíme nadrobno a necháme na slanině pokrájené na drobno opražit. Přidáme nakrájené hlívy a dusíme. Doplníme pokrájenou paprikou, okurkou, rajčaty. Osolíme, přisladíme, opepříme, přidáme sladkou i pálivou papriku a 10 minut povaříme. Ve smetaně rozmícháme mouku a guláš zahustíme. Podáváme s bílým pečivem.
Podobné recepty:Hlívový guláš, Maďarský guláš, Maďarský guláš, Hlívový guláš se zeleninovou paprikou, Fazolový guláš (maďarský)