Fazolový guláš (maďarský)

25.10.2011
Potřebujeme:

1 / 5 kg vepřového plece, 1 / 5 kg hovězího masa, 1 konzervu červených fazolí, 1 velkou sklenici leča (700 ml), cibuli, sádlo, hovězí bujón, sůl, pepř, sladkou a pálivou papriku

Jak na to:

Cibuli nakrájíme na malé kostičky a osmahneme do zlatová na sádle. Masa nakrájíme na kostky a trošku orestujeme, pak přilijeme lečo a troška vody, opepříme, přidáme hovězí bujón, pepř, pálivou a sladkou papriku a necháme pod pokličkou dusit do měkka. Když se maso uvaří nakonec dochutíme ještě solí. Podáváme s vaječnými noky, těstovinami nebo knedlíkem.

Podobné recepty:

Fazolový guláš, Hlívový maďarský guláš, Maďarský guláš, Fazolový guláš, Maďarský guláš