Hlívový guláš se zeleninovou paprikou
4.11.2011
400 g čerstvé hlívy, 40 tuku, 2 cibule, sůl, pepř, mletou červenou papriku, drůbeží vývar, 200 g zeleninové papriky, 200 g rajčat
Jak na to:Hlívy očistíme a nakrájíme na plátky. Papriku zbavíme jádřinců a nakrájíme na nudličky. Rajčata omyjeme a nakrájíme na osminky. Na rozehřátém tuku zpěníme očištěnou a nadrobno pokrájenou cibuli. Do opražené cibule přidáme nakrájené hlívy, zeleninovou papriku a osminky rajčat. Vše osolíme, poprášíme mletým pepřem, mletou červenou paprikou, podlijeme drůbežím vývarem a dusíme do měkka.
Podobné recepty:Hlívový maďarský guláš, Hlívový guláš, Zelný guláš, Cuketový guláš se zeleninou, Smetanovo-bramborový guláš