Hlíva s růžičkovou kapustou
2.11.2011
200 g růžičkové kapusty, sůl, vodu, 1 větší cibuli, 40 g sádla, 250 g čerstvých hlívy, sůl, pepř, kmín, lžičku červené papriky, 3 vejce
Jak na to:Kapusta očistíme, omyjeme a v osolené vodě uvaříme do poloměkka. Očištěnou cibuli nakrájíme a na sádle zpěníme. Přidáme umyté, očištěné a na malé kousky pokrájené hlívy, okapaný a na čtvrtky pokrájený kapusta. Osolíme, opepříme, přidáme kmín a přikryté dusíme. Když jsou hlívy měkké, přidáme mletou červenou papriku, rozkvedlané vejce a mícháme až do zhoustnutí. Podáváme s bramborami.
Podobné recepty:Vepřové maso s kapustou, Polévka z růžičkové kapusty, Hlíva se sójovou omáčkou, Hlíva se sójovou omáčkou, Kuřecí stehna s růžičkovou kapustou