Omeleta
4.11.2011

500 g hlívy, 50 g cibule, 6 vajec, 3 lžíce mléka, 30 g másla, 30 g sádla, sůl, kmín
Jak na to:Na sádle upražíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme hlívy nakrájené na proužky, osolíme, opepříme sekanou kmínem a dusíme tak dlouho, až se voda odpaří. Do hrnku rozbijeme 2 vejce, přidáme lžíci mléka, osolíme, rozmícháme, nalijeme na pánev s rozpuštěným máslem a upečeme omeletu. Na opečenou omeletu dáme 1 / 3 hlívy, omeletu přeložíme a dáme na talíř. Takto postupně upečeme 3 omelety.
Podobné recepty:Sýrová omeleta, Sýrová omeleta, Jablečná omeleta, Královská omeleta, Vaječná omeleta