Bramborový salát
9.11.2011

750 g uvařených brambor ve slupce, 4 sterilované okurky, 150 g sterilovaného hrášku, 50 g cibule, 200 g majonézy, 180 g bílého jogurtu, 2 lžíce citronové šťávy nebo jablečného octa, 1 lžičku hořčice, 1 lžíci olivového oleje, sůl, pepř
Jak na to:Oloupané vlažné brambory nakrájíme na kostičky a dáme do mísy, přidáme nakrájené okurky, Scezený hrášek, na jemno nakrájenou cibuli, osolíme a přidáme olivový olej. V misce rozmícháme majonézu, bílý jogurt, citrónovou šťávu (jablečný ocet), hořčici a koření. Vše rozmícháme, dáme do mísy a opět promícháme. Nakonec necháme salát vychladnout.
Podobné recepty:Bramborový salát s celerem a jablky, Bramborový salát se zelím, Bramborový salát s hlívou, Jarní bramborový salát s ředkvičkami, Vídeňský bramborový salát