Masové maso
9.11.2011

600 g vepřového masa, 120 g šunky, 80 g kuřecích jater, 120 g uzeného sýra, 30 g cibule, 50 g hladké mouky, sůl, pepř, olej, feferonky
Jak na to:Maso nakrájíme na hrubší řízky, osolíme, opepříme a naklepeme. V oleji zpěníme na nudličky nakrájenou cibuli, na nudličky pokrájenou kuřecí játra, šunku, sýr, feferonky. Chvíli spolu osmahneme. Směs navrstvíme na jednotlivé řízky, přeložíme na polovinu a spojíme párátkem, obalíme v mouce a na oleji smažíme do růžová. Měkké maso vyjmeme. Výpek zaprášíme moukou a promícháme. Šťávou přelijeme porce masa. Podáváme s opékanými bramborami.
Podobné recepty:Masové knedlíčky v citronové omáčce, Masové balíčky, Indonéské masové krokety, Plněné bramborové koule se zelím, Masové kuličky Ferrero