Kuřecí roláda

300 g vykostěného kuřecího masa, 300 g nastrouhaného uzeného sýra, 50 g brynzy, 50 g měkkého sýra, 50 g rostlinného tuku, 3-4 mladé cibulky, 1 větší sterilovanou okurku, petrželku, mletý bílý pepř, 150 ml hustého kečupu, 1 plnou lžičku želatiny
Jak na to:Nastrouhaný sýr zabalíme do alobalu, vložíme do horké vody a necháme roztát. Ještě teplý ho rozválíme (na alobalu) do tvaru obdélníku. Maso uvaříme a umeleme.
Želatinu dáme nabobtnat do vlažné vody. Tuk, měkký sýr a brynzu dobře vymícháme.
Přidáme pokrájenou okurku a cibulky, nabobtnalou želatinu, mleté maso, kečup a posekanou petrželovou nať. Opepříme, pokud je třeba osolíme a dobře smícháme.
Na rozváleného sýr rozetřeme masovou náplň, pomocí alobalu svineme roládu, konce trochu přitlačíme. Dáme na pár hodin do lednice ztuhnout. Před podáváním nakrájíme na kolečka.
Kuřecí roláda, Plňená roláda, Roláda z listového těsta, Kuřecí roláda s jogurtovou omáčkou, Roláda plněná šlehačkou