Mandlové medailonky s dresinkem

14.11.2011
Potřebujeme:

400 g vepřové svíčkové, 20 g mandlových lupínků, 4 lžíce olivového oleje, 2 hlávky listového salátu, pepř, sůl
Dressing: 250 g nízkotučného bílého jogurtu, 4 velká rajčata, 1 lžičku kaparů, 1 / 2 lžičky drceného zeleného pepře, 1 / 2 lžičky pepře čtyř barev, 1 lžíci nasekaného čerstvého kopru, sůl

Jak na to:

Ze svíčkové nakrájíme medailonky, osolíme, opepříme a prudce opečeme na oleji. Na druhé pánvi opražíme nasucho mandlové lupínky a obalíme v nich maso. Dresink připravíme z jogurtu, do kterého vmícháme rajčata a kapary nakrájené na kostičky. Ochutíme solí, drceným zeleným pepřem, pepřem čtyř barev a koprem. Omáčkou polijeme natrhané kousky umytého salátu. Jako přílohu podáváme pečené brambory.

Podobné recepty:

Panenské medailonky ve vlaškém ořechu, Vepřové medailonky s ovocem, Telecí medailonky s hlívou, Telecí medailonky s hlívou, Telecí medailonky se salátem