Bramborová Harula plněná hlívou

Potřebujeme:

300 g brambor, 30 g hladké mouky, sůl, pepř, majoránku, česnek, cibuli, vejce
Náplň: slaninu, 100 g hlívy, sůl, pepř, 30 g rajského protlaku, cibuli

Jak na to:

Brambory s cibulí a česnekem nastrouháme na struhadle. Masu smícháme s vejcem a moukou, opepříme, osolíme. Formujeme placky, které z obou stran pečeme na pánvi do zlatová. Slaninu nakrájíme na kostky, osmahneme, přidáme hlívy, smíchejte s rajčatovým protlakem, ochutíme. Nádivkou naplníme upečenou placku, přeložíme.

Podobné recepty:

Bramborová Harula plněná hlívou, Bramborová Haruľa s tvarohem, Bramborová Haruľa, Kyselá polévka s hlívou, Lívance s hlívou