Bramborový salát s tofu
9.11.2012
360 g Alfa Bio Tofu, 160 g sójové majonézy, 300 g brambor, 180 g sterilovaných okurek, 1 konzervu sterilovaného hrášku, 3 mrkve, 800 g cibule, sůl, hořčici, ocet
Sójová majonéza: 140 ml sójového nápoje, 105 ml oleje, citrónovou šťávu, sůl (příp. podle chuti přidat i česnek)
Ve slupce uvařené brambory necháme vychladnout, očistíme a nakrájíme na drobné kostičky, také cibuli, okurky, vařenou mrkev a TOFU. Přidáme sterilovaný hrášek. Majonézu promícháme s hořčicí, octem, podle chuti dosolíme a zlehka promícháme s ostatními surovinami. Podáváme vychladlé.
Recept na sójovou majonézu: Všechny ingredience umixujeme dohladka.
Bramborový salát, Salát z uzeného tofu, Zeleninový salát s tofu krutónky, Tofu pro mlsouny, Jarní salát s tofu