Jarní salát s tofu
3.11.2011
100 g listového špenátu a pampeliškových listů, hrst řeřichy, 2 lžíce malinového octa, sůl, pepř, špetku cukru, 1 / 2 lžičky hořčice, 1 / 2 lžičky ořechového oleje, 3 lžíce olivového oleje, 100 g uzeného tofu
Jak na to:Špenátové a pampeliškové listy, řeřichu nasekáme na hrubé kousky. Na zálivku rozmícháme v octě sůl, pepř, cukr, hořčici a oba druhy oleje. Salát zalijeme zálivkou a rozdělíme na talíře. Navrch nasypeme na kostičky nakrájeného tofu a podáváme s celozrnným chlebem.
Podobné recepty:Salát z uzeného tofu, Zeleninový salát s tofu krutónky, Tofu pro mlsouny, Pomazánka s bílým tofu, Bramborový salát