Medové srdíčka

Potřebujeme:

280 g hladké mouky, 180 g moučkového cukru, 2 lžíce medu, 2 celá vejce, 1 / 2 KL jedlé sody, trochu mleté ​​skořice a vonných mletého hřebíčku Poleva: 140 g moučkového cukru, 1 bílek, 10 g maizeny, trochu citrónové šťávy

Jak na to:

Vše spolu zpracujeme na tužší těsto a na desce necháme odpočívat (zakryté ubrouskem) do druhého dne. Těsto znovu propracujeme a vyválíme asi na 1 / 2 cm tloušťku. Vykrajujeme malá srdíčka, poklademe je na vymazaný plech, potřeme rozšlehaným vejcem. Ve vyhřáté troubě upečeme. Po vychladnutí ozdobíme bílkovou polevou (všechny přísady na polevu utřeme spolu na přiměřenou hustotu).

Podobné recepty:

Plněné medové srdíčka, Plněné medové srdíčka, Srdíčka baletek, Medové srdíčka, Solamylová srdíčka