Rybí filé s křenem

16.11.2011
Potřebujeme:

750 g rybího filé, sůl, 40 g másla, 1 lžíci hladké mouky, 3 lžíce rajčatového protlaku 100 g strouhaného křenu, šťávu z 1 / 2 citronu na ozdobu, 1 cibuli

Jak na to:

Cibuli pokrájíme na kolečka a opečeme na másle, přidáme nakrájené a osolené filé, které opečeme po obou stranách. Potom přidáme rajčatový protlak, který zředíme 5 cl vody, a dusíme asi 5 minut. Hotové filé pokapeme šťávou z citronu, ozdobíme kolečky citronu, obložíme nastrouhaným křenem a podáváme se smaženými bramborovými hranolky.

Podobné recepty:

Předkrm z rybího filé, Zapečené rybí filé s rajčatovým kečupem a křenem, Zapečené rybí filé, Rybí filé s křenem v alobalu, Smažené rybí filé v kokosu