Rybí filé s křenem v alobalu

17.5.2012
Potřebujeme:

750 g rybího filé, 80 g másla, 40 g nastrouhaného křenu, sůl, pepř, citrónovou šťávu, 2 vejce, 1 lžíce hladké mouky, rozmarýn, alobal

Jak na to:

Rybí filé nakrájíme na 8 plátků. Do utřeného másla přidáme křen, osolíme, opepříme a smícháme. Plátky filé potřeme křenový máslem a spojíme navzájem po dvou kusech. Spojené plátky urovnáme na 4 přiměřeně velké kusy alobalu. Každou porci pokapeme citrónovou šťávou, trochu opepříme a posypeme rozmarýnem. Vejce rozmícháme s moukou a nalijeme na každou porci. Alobaly dobře uzavřeme a vložíte na 15 minut do horké trouby při 230 stupních C. Podáváme s bramborovou kaší nebo opékanými bramborami.

Podobné recepty:

Rybí filé v alobalu, Rybí filé v alobalu, Rybí filé na kari koření zapečené v alobalu, Rybí filé s křenem, Předkrm z rybího filé