Zapečené rybí filé s rajčatovým kečupem a křenem

19.10.2012
Potřebujeme:

½ kg rybího filé, 8 dkg cibule, 4 dkg másla, 2 lžíce rajčatového kečupu, křen podle chuti, strouhanka, kari koření, sůl

Jak na to:

Rybí filé rozdělte na porce a vložte do zapékací misky vymazané máslem a vysypané strouhankou. Posolte, poprašte kari kořením, pokapeme zbylým tukem nebo máslem, posypte jemně nasekanou cibulí a přelijeme rajčatovým kečupem. Vložte do předehřáté trouby a dusíme do měkka. Podle potřeby můžete podlít několika lžícemi vody.
Hotový pokrm posypte strouhaným křenem. Podávejte s vařenými brambory posypané sekanou petrželkou. hlávkovým salátem nebo jiným zeleninovým salátem.

Podobné recepty:

Zapečené rybí filé, Rybí filé s křenem, Zapékané filé, Předkrm z rybího filé, Rybí filé na rajčatovém protlaku