Pstruh na houbách v alobalu

16.11.2011
Potřebujeme:

4 pstruzi, 1 cibulku, 200 g hub, pepř, lžíci zelené petrželky, 100 g másla, sůl, alobal

Jak na to:

Pstruhy dobře očistíme, osolíme a necháme odstát. Houby očistíme, omyjeme, pokrájíme na plátky udusíme na másle s cibulkou. Během dušení osolíme, opepříme a nakonec přidáme nasekanou petrželovou nať. Touto nádivkou naplníme připravené pstruhy. Pak je potřeme rozpuštěným máslem po obou stranách, vložíme do vymazaného alobalu, době uzavřeme a položíme na mřížku do dobře vyhřáté trouby. Pečeme 20 minut. Podáváme s bramborovou kaší a okurkovým salátem.

Podobné recepty:

Pstruh v batůžku, Plněný pstruh, Pstruh v balónu, Pstruh plněný sekanou petrželkou, Grilovaný pstruh