Tofu „Alfa Bio“

2.1.2012
Potřebujeme:

400 g TOFU, 1 větší cibuli, olej, kmín drcený, kari koření, 4 lžíce sójové omáčky, 3-4 lžíce kečupu, 2 lžíce hladké mouky, 100 ml pochoutkové smetany nebo jogurt, 400 ml mléka

Jak na to:

Tofu nakrájíme na nudličky, ochutíme sójovou omáčkou a kmínem.
Na oleji zpěníme cibuli, přidáme tofu, chvíli podusíme a opatrně promícháme.
Ochutíme kari kořením, přidáme kečup a v mléce rozmíchanou mouku a smetanu. Opatrně mícháme, dokud nepřevrátí. Podáváme s knedlíkem nebo s bramborem.

Podobné recepty:

Brokolicová rychlopolévka, Bramborový salát s tofu, Dušená mrkev s uzeným tofu, Pohanková kaše, Porková polévka s pohankou a vločkami