Krůtí řízky s broskvovým karamelem
6.2.2012

Krůtí maso, broskve z kompotu, krystalového cukru šlehačku, mandle, mletou papriku, pepř, sůl, olej, bílé víno
Jak na to:Krůtí řízky zlehka rozklepeme přes fólii. Osolíme, posypeme paprikou a opepříme. Necháme 1-2 hodiny odležet.
Uděláme si karamel: Cukr zahříváme na pánvi dokud zhnědne.
Zalijeme ho vínem. V odstaveném vínovém karamely ohřejeme broskve.
Krůtí řízky osmažíme na oleji. Podáváme je tak, že jejich zalijeme broskvemi v karamelu a nasekáme na ně mandle. Do karamelu s broskvemi můžeme dát trochu smetany.
Krůtí řízky s broskvovým karamelem, Krůtí prsa s broskví, Krůtí řízky v chmýří, Krůtí řízky s broskvemi a mandlemi, Krůtí řízky v "paper"