Brynzové palačinky

Potřebujeme:

polohrubou mouku, 4 vejce, 2 lžíce oleje, 1 / 2 l mléka, sůl, stroužek česneku, 250 g brynzy, strouhanku, 1 lžíci nasekané pažitky

Jak na to:

Z mléka, mouky, soli, 2 vajec, 1 / 2 lžíce oleje uděláme palačinky.
Těsto necháme 1 / 2 hodiny odpočívat.
Palačinky plníme brynzové směsí: brynza, pažitka, prolisovaný česnek - všechno spolu dobře promícháme.
Skládáme je tak, že jejich klasicky buď srolujeme, poskládáme na obálku nebo před Srolováním ještě zahneme okraje dovnitř aby nádivka nevytekla. Naplněné palačinky obalíme ve vajíčku, strouhance a smažíme na oleji.

Podobné recepty:

Brynzové palačinky, Smažené palačinky plněné brynzové nádivkou, Brynzové palačinky, Zapečené palačinky s ořechovou nádivkou, Smažené palačinky plněné