Brynzové palačinky

Potřebujeme:

¼ kg polohrubé mouky, ½ l mléka, 4 vejce, 5 PL oleje, sůl, ¼ kg brynzy, 1 PL pažitky nebo petrželky, 1 stroužek česneku, strouhanka

Jak na to:

Z mléka, mouky, 2 vajec a soli udělejte těsto, nechte ho 30 min. odstát. Potom přidejte 2 lžíce oleje a dobře promíchejte. Rozehřejte teflonovou pánev a upečte palačinky.
Brynzu vymíchejte s pažitkou nebo petrželkou a lisovaným česnekem. Brynzou potřete palačinky a složte je do tvaru obálky. Obalte je v rozšlehaných vajíčkách a strouhance a na oleji opečte.

Podobné recepty:

Brynzové palačinky, Brynzové palačinky, Smažené palačinky plněné brynzové nádivkou, Zapečené palačinky s ořechovou nádivkou, Smažené palačinky plněné