Živánská pochoutka

Potřebujeme:

maso (krkovice, karé, kuřecí), sójovou omáčku, brambory, cibuli, česnek, klobásku, slaninu, olej, alobal

Jak na to:

Maso nařízneme po bocích, aby se nekroutilo. Trochu vyklepeme, osolíme a pokapeme sójovou omáčku. Maso necháme tak.
Připravíme si očištěné brambory, které nakrájíme na kolečka. Cibuli také na kolečka. Nakrájíme slaninu na plátky a 1/4 klobásky.
Připravíme si kus alobalu, na který ulijeme trochu oleje. Poklademe tam do kolečka brambory, které osolíme. Na to dáme na kolečka nakrájenou cibuli. Na to položíme maso a buď rozmačkaný nebo nakrájený česnek. Na to položíme slaninu a klobásku. Zabalíme a vložíme na 45 minut do trouby.
Po 45 minutách vyjmeme a můžeme jíst.

Podobné recepty:

Živánská na rožni, Bílá pochoutka, Živánská, Živánska , Živánská koliba