Živánská koliba

13.7.2012
Potřebujeme:

600 g uzené krkovičky bez kosti, 100 g slaniny, 100 g čerstvých žampionů, 50 ml světlého piva, 5 PL oleje, 1 PL kremžské hořčice, 1 KL grilovacího koření, 3 cibule, 3 různobarevné papriky

Jak na to:

Z oleje, piva, hořčice a koření vytvoříme marinádu, ve které 6 hod. necháme odstát na kostičky nakrájenou krkovičku. Cibuli nakrájíme na kolečka, slaninu a papriku na kostičky a vše spolu s masem střídavě napichujeme na jehly. Každou jehlu potřeme marinádou a zabalíme do alobalu. Pečeme v ohništi nebo v troubě přibližně 35 min. Servírujeme s čerstvou zeleninou a chlebem.

Podobné recepty:

Živánská na rožni, Živánská, Živánska , Živánská pečeně se šalvějí, Živánská pečeně