Vepřové maso s dvanáctkou

Potřebujeme:

vepřová kýta, olej, pepř, sůl, cibuli, česnek, Pivo 12%, pórek, lžíci dijonské hořčice na každou porci

Jak na to:

Vepřová kýta nakrájejte na nudličky, osolte, opepřete a nechte chvilku odstát. Cibuli nakrájejte nadrobno a česnek na plátky. Maso zprudka osmahněte na oleji ze všech stran až do měkka. Přidejte nakrájenou cibuli a česnek, na kolečka nakrájený pórek a dolijte asi 1,5 - 2 dcl piva dvanáctky.
Nechte dusit asi 15 minut, na talířích podávejte s dijonskou hořčicí.

Podobné recepty:

Vepřové masíčko po znojemsku, Vepřové maso, Vepřové na kmíně, Vepřové na houbách, Vepřové karbenátky s houbami