Chilli Sós

19.3.2012
Potřebujeme:

ostré chilli papriky, rajčata, olivový olej, sůl

Jak na to:

Z chilli skrojte stopky. Papričky nakrájejte nadrobno, i se zrnky! Do pánve nalijte 1-2 dcl olivového oleje, na to dejte nakrájené papričky a poduste. Přilijte trochu vody.
Když budou papričky doměkka podušené, přidejte pár zralých nakrájených rajčat. Duste, pokud rozvaříme rajčata, a pokud se Vám chce, vyberte slupky. Potom směs dejte do vyšší nádoby, kde vše rozmixujete a osolte.
Umixovanou směs vraťte do pánve a nechte opět přejít varem. Naplňte do maličkých sklenic po okraj, pořádně zavřete a nechte vychladnout v poloze hlavou dolů.

Podobné recepty:

Pražené těstoviny s kuřecími prsy, Pochoutka ze zelených fazolových lusků a brokolice, Fazole v chilli omáčce, Cibulový Sós, Wonton ravioli s aljašským lososem a chilli omáčkou