Rybí salát

Potřebujeme:

kostka rybího filé, celý pepř, 1 citron, 1 bobkový list, 2 jablka, 1 lžíci křenu, uvařenou mrkev, majonézu nebo bílý jogurt, sůl

Jak na to:

Do hrnce dejte kostku filé, citron nakrájený na plátky, sůl, celý pepř a bobkový list. Vařte asi hodinu na mírném ohni. V druhém hrnci si zatím uvařte mrkev.
Uvařené filé opatrně vyjměte z hrnce dvěma naběračkami, aby se nerozpadlo a nechte ho vychladnout. Nakrájejte ho na malé kostičky, dejte do mísy a přidejte ostatní suroviny - vařenou mrkev nakrájenou na malé kostičky, nastrouhané jablka, lžíci křenu, lžíci odtučněné majonézy a bílý jogurt. Dochuťte pepřem, solí a pořádně promíchejte.

Podobné recepty:

Rybí filety a zdravý salát, Rybí salát a la Szeged, Indonéský sváteční salát , Marinovaný celer s rybí majonézou, Kyselá garnátová polévka