Rybí salát a la Szeged
450 gramů uvařeného filé z candáta, 450 gramů uvařeného filé z kapra, 450 gramů uvařeného filé ze sumce, 2 pórky, 5 paprik (nepálivých), 400 gramů rajčat, 1 salát, 1 sklenice oleje, 1 sklenice vinného octa, 1 cibule, pažitka, sůl, pepř, kečup
Jak na to:Uvařené rybí filety nadrobíme na malé kousky. Rajčata spaříme a oloupeme, papriky rozkrojíme a zbavíme semínek, obě nasekáme na malé nudličky nebo kostičky. Pórek nasekáme. V samostatné nádobě smícháme olej s octem, dochutíme solí a pepřem a přidáme nasekanou na drobno cibuli, pórek a nasekanou pažitkou. Všechno pečlivě promícháme, přidáme papriku, rajčata a rybí maso a podle chuti přimícháme kečup. Rybí salát a la Szeged vložíme do lednice, pořádně vychladíme a podáváme s listy salátu.
Podobné recepty:Rybí filety a zdravý salát, Míchaný pohár Ohla la la, Indonéský sváteční salát , Marinovaný celer s rybí majonézou, Pomazánka á la humr