Kuřecí na žampionech
21.4.2012

kuřecí prsa, sůl, pepř, worchester, 1 plechovka žampionů, 1 zarovnaná lžíce hladké mouky, 1 sklenička vody
Jak na to:Naklepané, osolené a okořeněné maso vložíme do rozpáleného oleje. Až se šťáva vypeče polijeme každý kousek worchesterem. Chvilku necháme opéct a otočíme. Maso po vypečené šťávy vyjmeme. Pak do pánve vsypeme žampiony. Žampiony orestujeme a zasypeme moukou, zalijeme vodou a chvilku povaříme. Do šťávy dáme zpět maso a necháme prohřát. Podáváme s hranolkami, volským okem nebo zeleninou.
Podobné recepty:Kuřecí soté na žampionech, Kuře na žampionech zabalené v palačinkách, Kuře na žampionech zabalené v palačinkách, Pikantní guláš na žampionech, Pstruh v žampionech