Žlutá rýže

Potřebujeme:

kuřecí plátky, pepř, sůl, celý balík Cury, 2 smetany na šlehání, olej, rýže (těstoviny nebo brambory)

Jak na to:

Kuřecí prsa nakrájíme na proužky. Rozehřejeme olej na pánvi, na něm osmahneme kuřecí kousky, přidáme sůl, pepř, příp. trochu vegety a počkáme, dokud se maso "zatáhne". Pak přidáme jednu smetanu a půl balíčku Cury. Pánvičku zakryjeme a necháme to cca 5 min. Pak přidáme druhou smetanu a zbytek Cury a odkryté trochu necháme "pobublať" aby nám omáčka trochu zhoustla. Podáváme s rýží, těstovinami nebo bramborami.

Podobné recepty:

Pestrá papriková rýže, Španělsky rýžový salát, Rýžový salát s tofu, Rýže, Těstovinový salát s nivou