Rybí krokety s bramborovou kaší

3.5.2012
Potřebujeme:

kostka rybího filé, pár uvařených brambor ve slupce, cibule, olej, 3-4 vejce, majoránka, sůl, olej a strouhanka na smažení

Jak na to:

Na oleji osmahněte jednu větší cibuli. Nakrájejte rybí filé na drobné kousky, pak je dobře osolte a opepřete a přidejte k cibuli. Nechte podusit do měkka. Vychladlé uvařené brambory ve slupce očistěte a nastrouhejte je do větší mísy. Přidejte cibulovo-rybí směs (výpek slijte, ten nepotřebujete). Přidejte 3-4 vajíčka, majoránku, sůl, mletý pepř a na zahuštění strouhanku. Potom začněte dělat kuličky, udělejte malé kroketky, které smažte v horkém oleji. Výborně chutnají s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší a salátem.

Podobné recepty:

Brokolicové krokety, Brokolicové krokety, Špenátové krokety, Rybí filé na másle, Pečené rybí filety