Špenátové krokety

Potřebujeme:

150 g mraženého špenátu, 40 g sádla, cibule, 80 g krupice, 1 dl mléka, 1 houska, 1 vejce, muškátový květ, strouhanku, mast na smažení, pepř

Jak na to:

Nadrobno pokrájenou cibuli zpěníme na sádle, přidejte rozmrazený špenát a poduste. Přimíchejte krupici, zalijte mlékem, osolte, opepřete a uvařte kaši. Do vychladlé kaše přidejte na kostky pokrájenou housku a vejce. Z hmoty lžící vykrojte buchtičky, posypte je strouhankou a formujte krokety. Vypražte v horké masti. Podávejte s bramborovou kaší.

Podobné recepty:

Špenátové krokety, Špenátové karbanátky, Bramborové krokety, Špenátové pirohy z listového těsta, Hermelínová rychlovka