Chřest s vařenou šunkou a petrželkou

Potřebujeme:

9 chřestu, 2 vejce, 2 plátky šunky, 3 brambory, petržel, máslo, pepř a sůl

Jak na to:

Chřest oloupeme a odřízneme z ní asi a cca. 1 cm. Ve vodě, do které jsme přidali sůl, máslo, cukr vaříme tři minuty. Tehdy chřest přestaneme vařit, avšak necháme ji stát ve vodě. Mezitím oloupeme a nakrájíme brambory, které vaříme v osolené vodě. Uvařené brambory smícháme s máslem a čerstvou petrželkou. Přidáme uvařené vajíčka. Šunku krátce podusíme na rozbředlém másle.

Podobné recepty:

Chřest se šunkou, Chřest se smetanou, Vařený chřest s vejcem a šlehačkou, Chřest se šunkou a sýrem, Chřestový salát se šunkou, vejcem a rajčaty