Jehněčí kolínko pečené s česnekem a rozmarýnem

400 g jehněčí koleno s kostí, 2 brambory, fazole sterilovaná, bílá i červená, česnek, uzená slanina, čerstvý rozmarýn, čerstvá chřest, vegeta, sůl, cibule, olej
Jak na to:Jehněčí kolínko nejprve marinujeme, přičemž marinádu vytvoříme z rozdrceného česneku, soli, oleje a rozmarýnu. Marinování by mělo trvat nejméně dvanáct hodin. Takto připravené kolínko nejprve vaříme v páře, přibližně hodinu a pak dáme klasicky péct. Pečeme asi čtvrt hodinu. Zatím nakrájíme na malé kousky slaninu, orestujeme ji spolu s cibulkou, přidáme oba druhy sterilované fazole, očištěnou a předvařené chřest, dochutíme česnekem, vegetou a rozmarýnem. Podáváme s grilovanými bramborami.
Podobné recepty:Pečené jehněčí kotlety, Pečené vepřové koleno s orientální omáčkou, Jehněčí s nivou, Jehněčí s nivou, Jehněčí maso na zelenině